Καλοκαιρινή αποθέωση,
Από τα γεμιστά της Μεσογείου στις νοστιμιές της Τήνου και από εκεί στο άστυ με ένα
θεσπέσιο θαλασσινό μενού και άλλες λαχταριστές θερινές συνταγές. - Τα γεμιστά της Μεσογείου: Εξαιρετικής νοστιμιάς εκδοχές για το αγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό από την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, το Μαρόκο, το Λίβανο, τη Μάλτα και την Ελλάδα.
- Η κουζίνα της Τήνου: Ταξιδέψαμε, ερευνήσαμε και καταγράψαμε μοναδικά τοπικά προϊόντα, ξεχωριστές συνταγές και ιστορίες ανθρώπων.
- Καλοκαιρινό κάλεσμα με ψάρια και θαλασσινά: Ο Περικλής Κοσκινάς ετοιμάζει ένα θεσπέσιο μενού με γεύσεις της θάλασσας και του καλοκαιριού.
- Νέα ελληνική κουζίνα: Ο διεθνούς ακτινοβολίας σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου μαγειρεύει... τα εθνικά μας προϊόντα. Αυτή τη φορά με γιαούρτι.
- Σαλάτες με καλοκαιρινά λαχανικά: Η Νένα Ισμυρνόγλου ετοιμάζει λαχταριστές σαλάτες με ψητά και ωμά λαχανικά του θέρους και πρωτότυπα ντρέσσινγκ.
- Για πρώτη φορά: Ντομάτες γεμιστές με γκασπάτσο «χωριάτικης» - μία νέα συνταγή από το Νίκο Καραθάνο.
Σαββατοκύριακο: Νέα στήλη. Ιδιαίτερα φαγητά για το τραπέζι του Σαββάτου και της Κυριακής.
Αυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
0 Comments :
Δημοσίευση σχολίου