νεα κρητη totalfitness news

Φωτογραφία του χρήστη TINOS about.
COVER ONE ...ON TIME LANDED!
TINOS ABOUT summer 2015
Η ΤΗΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΙΤΛΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TINOS about

Το περιοδικό κυκλοφορεί σε 24.000 αντίτυπα σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας για 6 ΜΗΝΕΣ και ασφαλώς και στα σημεία πώλησης Τύπου της ΤΗΝΟΥ, μετά τους έξη μήνες διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ ΩΣ EΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ σε κομβικά σημεία σε όλη την Ελλάδα (Ιατρεία-κλινικές δικηγορικά γραφεία, επώνυμα γυμναστήρια-καφέ κλπ).Για ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ αγοράζεται κάθε χρόνο από ένα φανατικό-πιστό και ασφαλώς ανανεώσιμο κοινό που βλέπει στα περίπτερα τη λέξη ως τίτλο ΤΗΝΟΣ (TINOS about).
To περιοδικό δεν εξαντλείται μέσα στο καλοκαίρι πέραν από ορισμένων κομβικών σημείων πώλησης τύπου στην Αττική και ευρύτερα ανά την Ελλάδα γιατί πάντα φροντίζουμε να αναπληρώνουμε τυχόν κενά και πάντα με την υπόδειξη του διανομέα -πρακτορείου.
Επιλέξαμε το 2ο εξάμηνο να είναι "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ" (από Νοέμβριο) γιατί αφενός λατρεύουμε να αφήνουμε χρήματα με ουσία στο τόπο μας εποχιακά αφετέρου η διανομή μας είναι απόλυτα διαφανής και ελέγξιμη από ΟΛΟΥΣ...Ο αναγνώστης που πληρώνει ένα μικρό αντίτιμο για ένα περιοδικό 260 σελίδων με ΟΝΟΜΑ ΤΗΝΟΣ είναι 1000% δυνητικός επισκέπτης ,λάτρης του υπέροχου νησιού μας και σεβάσμιος του τίτλου που αγοράζει.
Το κοινό αυτό κάθε χρόνο βρίσκεται μεταξύ των 14500 με 16500 ανθρώπων. Eίμαστε υπερήφανοι που με την αγορά του περιοδικού ιδιαίτερα στο νησί μας μπορούμε και προσφέρουμε στα σημεία πώλησης το 30% επί των πωλήσεων σε κάθε τεύχος. Συμβάλουμε δυναμικά στην τοπική οικονομία στηρίζοντας ουσιαστικά τους πρωταγωνιστές και πραγματικούς μάχιμους επιχειρηματίες του τόπου μας.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top