νεα κρητη totalfitness news

ao mykonou
Μια αγχωτική νίκη… απέναντι στον ΠΑΣ Τήνου
Με μεγαλύτερη δυσκολία από αυτό που δείχνει το σκορ κέρδισε η ομάδα του ΑΟ Μυκόνου την πολύ καλή και αξιόλογη ομάδα του Π.Α.Σ. Τήνου με 3-1 και παρέμεινε στη στην κορυφή
του βαθμολογικού πίνακα.
Στο 3ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Ράγια κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Θεοδώρου, και στο 17′ μετά από σέντρα του Βλαχόπουλου από δεξιά, οι αμυντικοί από την ομάδα της Τήνου έκαναν 2-0 με αυτογκόλ.
Ενώ φαινόταν πως το παιχνίδι τελείωνε από νωρίς, οι παίχτες του ΠΑΣ είχαν διαφορετική γνώμη καθώς στο 22′ έπειτα από λάθος της άμυνας μας ο Ζαλώνης κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-1.
Ο Ούσα στο 30’ βρέθηκε απέναντι στον Φώσκολο αλλά το πλασέ που έκανε ήταν αδύναμο, ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Ζαλώνης έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα και κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ νευρικά και το θέαμα δεν ήταν ανάλογο με αυτό του πρώτου ημιχρόνου. Προς το τέλος του παιχνιδιού στο 80΄ ο Πανέτας σκόραρε για ένα ακόμα παιχνίδι μετά από κόρνερ του Βλαχόπουλου και καθάρισε την υπόθεση νίκη.
Συνθέσεις
Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης Θεόφιλος): Σαραντάκος Ν., Λάβδας Χ., Μπαλλής, Αμπαδίνης Π., Αργυρίου Δ., Θεοδώρου Κ. (31′ Tosca J.),  Ούσα Τζ. (57′ Ελ Μπαντρί) , Βαλαμούτης Χ. (63′ Ασλάνι Ο.), Πανέτας Δ., Raja R., Βλαχόπουλος Θ.
Π.Α.Σ. Τήνου (Κοκολάκης Σταύρος):  Φώσκολος Ν., Ζαλώνης Ν., Θεοδώρου Δ. , Βίδος Ι. Κελαδίτης Ν., Νάζος Σ., Φώσκολος Ι., Βελαλόπουλος Ι., Δάρμης Ν. (63′ Δελώτης Σ.), Ζαλώνης Ι. (87′ Αργυρόπουλος Δ.) Μαυράκης Ε.
Διαιτητές: Αρμάκολας Ι., Μενδρινός Λ., Νομικός Ν.



































- See more at: http://www.mykonospress.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top