νεα κρητη totalfitness news

Πλήθος κόσμου στο Ιερό νησί της Τήνου για τα Εισόδια της Θεοτόκου (ΦΩΤΟ)
Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Δωροθέου Β’ εορτάσθηκε η Θεομητορική εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στην ιερά νήσο Τήνο.

Την παραμονή τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας με τη συμμετοχή πλήθους πιστών και την κυριώνυμο ημέρα τελέσθηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.
Η εικόνα των Εισοδίων τοποθετήθηκε σε ευπρεπισμένο προσκυνητάρι στο μέσον του Σολέα και κατά το έθος εψάλλησαν οι Καταβασίες και η Θ’ ωδή της Εορτής, των Ιερέων και των Ιεροψαλτών ισταμένων πέριξ της Εικόνος.
Συνάμα, εόρτασε και το χωρίον Τριπόταμος, όπου εψάλλη Πανηγυρικός Πολυιερατικός Εσπερινός εν πληθούση εκκλησία και ανήμερα τελέσθηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία. Στις Ιερές Ακολουθίες συμμετείχαν Ιερείς του νησιού, ενώ παρέστησαν συμπροσευχόμενοι, ο Δήμαρχος Τήνου, ο Έπαρχος Τήνου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, μέλη της Διοικούσης του ΠΙΙΕΤ Επιτροπής, ο Πρόεδρος και μέλη του του Συλλόγου Τριποταμιανών & Σπεραδιανών "Ο ΚΑΒΟΣ", ο Πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου των εν Αθήναις Τριποταμιανών "Η ΓΕΝΝΗΣΙΣ" και πλήθος ευσεβών Χριστιανών.
Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός μετέφερε τις ευλογίες και τις ευχές του Σεβ. κ. Δωροθέου, ενώ ευχαρίστησε και επαίνεσε τον Εφημέριο Πρωτοπρ. Σπυρίδωνα Φώσκολο, τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής, το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Τριποταμιανών & Σπεραδιανών "Ο ΚΑΒΟΣ", το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου των εν Αθήναις Τριποταμιανών "Η ΓΕΝΝΗΣΙΣ" και όλους τους κατοίκους του χωριού για την άρτια προετοιμασία της Πανηγύρεως και την φιλοξενία τους προς όλους τους πανηγυριστάς, με τις παραδοσιακές τράπεζες στην αίθουσα του Συλλόγου και στις οικίες των.
Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης, Αντώνιος Βιδάλης, Αντώνιος Λεβαντίνος
21tinos.JPG
21tinos1.jpg
21tinos3.JPG
21tinos5.JPG
21tinos6.JPG
21tinos7.JPG
21tinos9.JPG
21tinos10.JPG
21tinos11.JPG
21tinos12.JPG
21tinos13.JPG
21tinos14.JPG
21tinos17.JPG
21tinos18.JPG
21tinos19.JPG
21tinos2.JPG
21tinos20.JPG
21tinos21.JPG

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top